Parc de 23 de milioane de lei la Câmpia Turzii – Principala atracție, o piațetă scufundată

Trimite și altora

 

 

 

 

 

 

 

 

Primăria Câmpia Turzii a scos la licitație proiectul de regenerare urbană a zonei Trei Lacuri. Proiectul valorează 23 de milioane de lei și ar urma să fie finalizat până în 31 decembrie 2023.

Noul parc ar urma să aibă o suprafață de 10 hectare și ar urma să pună în valoare potențialul celor trei lacuri de la marginea orașului. Vor exista debarcadere, pontoane, bărci cu vâsle, plaje, dar și amenajări extentrice, precum un pod scufudat, care va permite vizitatorilor să traverseze un lac fără să se ude. De asemenea, va exista și o piațetă scufundată.

Parcul Trei Lacuri va avea și un amfiteatru, zone de promenadă, spații dedicate sportului și piste pentru ciclism, inclusiv un pump track, adică o pistă dedicată ciclismului extrem.

În trei imobile cu acoperișuri înierbate vor exista diferite activități, inclusiv cele presupuse de organizarea celui mai mare muzeu al zoologiei și al pescuitului din județul Cluj.

Comments

comments

SHARE
Previous articleClujul, pe primul loc în țară după rezultatele la Evaluarea Națională
Next articleParcarea de pe strada Primăverii, gata abia în septembrie
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

fifteen − 10 =