CSR: Cum să oferi 20 000 de porții gratuite de mâncare pentru Serviciul de Ajutor Maltez

Trimite și altora

Una dintre cele mai mari comunități din Cluj se mobilizează pentru a sprijini programul Masa pe Roți al Serviciului de Ajutor Maltez. Este vorba de comunitatea care susține proiectul Walking Month și care reunește mii de clujeni, dispuși să renunțe pentru o lună la mașini și să doneze mici sume de bani pentru a sprijini un proiect caritabil. Walking Month a început în data de 14 septembrie.

Taxele plătite pentru a participa la Walking Month sunt folosite integral pentru a susține proiecte caritabile ale organizațiilor neguvernamentale. Competiția Walking Month este câștigată de echipa care adună cei mai mulți pași. Astfel, timp de o lună, clujenii sunt încurajați să renunțe la mașini și să meargă pe jos, spune reprezentanta echipei Walking Month, Andreea Misarăș, angajată a unei companii de IT.

În acest an, taxele de participare la Walking Month vor fi utilizate pentru a cumpăra 20.000 de porții de mâncare, ce vor fi distribuite prin intermediul programului Masa pe Roți a Serviciului de Ajutor Maltez, spune reprezentanta serviciului, Anca Simu.

Comments

comments

SHARE
Previous articleAsfalt nou pe drumul Vișea – Gădălin
Next articleUpNews: Peste 1 200 de cazuri noi de COVID-19, în ultimele 24 de ore
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

two + eleven =