CSR: Cum să oferi 20 000 de porții gratuite de mâncare pentru Serviciul de Ajutor Maltez

Trimite și altora

Una dintre cele mai mari comunități din Cluj se mobilizează pentru a sprijini programul Masa pe Roți al Serviciului de Ajutor Maltez. Este vorba de comunitatea care susține proiectul Walking Month și care reunește mii de clujeni, dispuși să renunțe pentru o lună la mașini și să doneze mici sume de bani pentru a sprijini un proiect caritabil. Walking Month a început în data de 14 septembrie.

Taxele plătite pentru a participa la Walking Month sunt folosite integral pentru a susține proiecte caritabile ale organizațiilor neguvernamentale. Competiția Walking Month este câștigată de echipa care adună cei mai mulți pași. Astfel, timp de o lună, clujenii sunt încurajați să renunțe la mașini și să meargă pe jos, spune reprezentanta echipei Walking Month, Andreea Misarăș, angajată a unei companii de IT.

În acest an, taxele de participare la Walking Month vor fi utilizate pentru a cumpăra 20.000 de porții de mâncare, ce vor fi distribuite prin intermediul programului Masa pe Roți a Serviciului de Ajutor Maltez, spune reprezentanta serviciului, Anca Simu.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY