Hotelul Univers T**** în plin proces de modernizare

Trimite și altora

Consiliul Județean (CJ) Cluj, unic acționar al Complexului Hotelier Univers T***, anunță faptul că respectiva societate comercială se află în plin proces de modernizare a celor 58 de camere duble, matrimoniale și apartamente precum și a spațiilor comune și de acces.

Astfel, potrivit instituției județene, recent, au fost complet renovate și date în folosință spațiile de cazare de la cele două etaje superioare, camerele oferind confortul optim și condiții de relaxare pentru toți cei ce poposesc în Cluj-Napoca. În prezent, se continuă lucrările de modernizare și pentru restul camerelor.

În ceea ce privește zona de Food&Beverage, investițiile realizate în diversificarea ofertei și creșterea capacităților au fost și ele de anvergură. Recent a fost deschis un nou restaurant – Venus, cu o capacitate de 110 persoane, ce se pliază pe cele mai diverse evenimente, care pot varia de la cele corporate, la cele intime, familiale. De asemenea, în cursul anului trecut, restaurantul Luna a trecut, și el, printr-un amplu proces de modernizare, devenind cadrul ideal atât pentru evenimentele speciale cât și pentru un prânz de afaceri sau o cină romantică.

Nu în ultimul rând, în ceea ce privește Centrul de conferințe, pe lângă cele patru săli existente, cu o capacitate între 20 și 80 de locuri, Univers „T” va pune în curând la dispoziția celor interesați o nouă sală de tip amfiteatru, potrivită pentru conferințe mari și spectacole, cu o capacitate de aproximativ 260 de locuri. Aceasta va dispune de echipamente profesionale de sunet și video de ultimă generație.

„În ceea ce privește Univers T vom continua procesul de îmbunătățire a condițiilor oferite clienților, atât pe partea de cazare, cât și pe cea de restaurante, săli de conferințe și zone de petrecere a timpului liber. Ne dorim ca acest hotel emblematic al Clujului să rămână în topul preferințelor turiștilor”, a declarat președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Conform Consiliului Județean, decizia demarării de către Consiliul Județean Cluj și echipa managerială a Complexului Hotelier Univers T*** a acestor ample investiții de îmbunătățire a esteticii și funcționalității spațiilor a fost justificată de dorința unei mai bune poziționări pe o piață hotelieră extrem de dinamică și competitivă, cum este cea a Clujului.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

5 × 5 =