Tot mai mulți clujeni investesc în sere și solarii

Trimite și altora

Tot mai mulți români investesc, după posibilități, în amenajarea de sere și de solarii, pe lângă case. Preocupările lor s-au înmulțit în contextul pandemiei, pentru că oamenii au avut mai mult timp la dispoziție pentru a se ocupa de gospodăriile proprii. De mare trecere se bucură oranjeriile.

Cultivarea plantelor exotice și a plantelor aromatice este tot mai răspândită în România. Tot mai mulți oameni își amenajează sere și solarii, spune inginerul horticol Gelu Moldovan, de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj.

De mare trecere se bucură oranjeriile, pentru că românii prețuiesc citricele, mai spune Gelu Moldovan, intervievat de Via Cluj TV.

Multe dintre serele noi utilizează sisteme de energie regenerabilă pentru a asigura temperatura potrivită pentru plante. Aceste sisteme fac întreținerea serelor tot mai ieftină.

Comments

comments

SHARE
Previous articleTeraPlast cumpără 70% din acțiunile Somplast Năsăud
Next articleDeficitul bugetar a crescut la 8 la sută din PIB
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

11 − 7 =