Fără drumuri județene blocate CJ Cluj a intervenit cu sute de tone de material antiderapant

Trimite și altora

Consiliul Judeţean (CJ) Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de joi, pe raza judeţului Cluj, nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier.

Pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de miercuri, 20 ianuarie 2021, CJ Cluj a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 66 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin, Gilău şi Gherla. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 31 de utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat pe 35 de drumuri judeţene, cu 14 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 234 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Pe drumurile judeţene situate în zona Turda şi în zona de munte, în cursul zilei de miercuri, 20 ianuarie 2021., s-a intervenit pe 8 drumuri judeţene, cu 6 utilaje. La această oră se acţionează, inclusiv prin revizii, pe 14 drumuri judeţene, cu 6 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 200 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Totodată, pe drumurile judeţene situate în zona Dej, în cursul zilei de miercuri, 20 ianuarie 2021, s-a intervenit pe 14 drumuri judeţene, cu 9 utilaje. La această oră nu se impune intervenția pe niciun sector de drum județean din zonă. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 152 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

În continuare, se acţionează cu utilaje cu lamă pentru degajarea carosabilului de zăpadă și lărgirea căii de rulare, precum şi cu materiale antiderapante, inclusiv sare, pentru combaterea fenomenului de polei. Totodată se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Consiliul Județean Cluj atenționează participanții la trafic asupra faptului că pe mai multe sectoare de drum circulaţia se desfășoară în condiţii specifice sezonului rece.

 

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

two × 5 =