Pensiunile din Țara Moților își primesc oaspeții pentru Paște

Trimite și altora

Pensiunile din Munții Apuseni au început să își primească primii oaspeți care vor să își petreacă minivacanța de Paște în Carpații Occidentali. În acest an, cei mai mulți dintre turiști sunt români. Foarte mulți dintre ei sunt vaccinați și spun că vor să se bucure din plin de aceste sărbători.

În satele din Munții Apuseni, au început deja să sosească primii turiști. În Mărișel, oaspeții vor avea parte de o sărbătoare cu adevărat tradițională, caracteristică Țării Moților, spune președintele Asociației Pelaghia, Viorel Pleșa.

În alte părți, în satele de la poalele Masivului Vlădeasa, acum predomină turiștii români, deși în anii trecuți veneau în număr mare oaspeți din întreaga lume, spune proprietarul unei pensiuni din satul Brăișoru, Ioan Cocian.

Cei mai mulți dintre turiști au ales să rămână în Țara Moților câte trei sau patru zile, însă sunt și familii care au decis să petreacă o săptămână în satele presărate pe culmile domoale ale Munților Apuseni.

Comments

comments

SHARE
Previous articleSarto Bespoke lansează o colecție de vară
Next article70 la sută din bugetul comunei Feleacu, alocat pentru dezvoltare
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

eight + twelve =