Antreprenoriat social gratuit pentru tinerii din Cluj

Trimite și altora

Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga”, instituţie de cultură aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, organizeazӑ ṣi în acest an, la American Corner, în perioada 18 noiembrie – 3 decembrie 2021, cursul gratuit de antreprenoriat social pentru tineri cu vârsta cuprinsă între 14 ṣi 20 de ani, „Provoacă viitorul: fii antreprenor!”

Urmărind dezvoltarea de abilităţi antreprenoriale la tineri, prin familiarizarea cu domeniul antreprenoriatului, al antreprenoriatului social ṣi al managementului de proiect, dezvoltarea creativităţii şi a spiritului inovator, creşterea gradului de conştientizare a apartenenţei la o comunitate ṣi a gradului de implicare socială, cursul le oferă oportunitatea de a învăța cum să iniṭieze ṣi sӑ dezvolte o afacere, respectiv sӑ se implice în viaṭa comunitӑṭii.

„𝐼𝑖 𝑓𝑒𝑙𝑖𝑐𝑖𝑡 𝑝𝑒 𝑜𝑟𝑔𝑎𝑛𝑖𝑧𝑎𝑡𝑜𝑟𝑖 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑎𝑐𝑒𝑎𝑠𝑡𝑎 𝑖𝑛𝑖𝑡𝑖𝑎𝑡𝑖𝑣𝑎 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑎𝑟𝑒 𝑚𝑎𝑟𝑒𝑙𝑒 𝑚𝑒𝑟𝑖𝑡 𝑑𝑒 𝑎 𝑐𝑜𝑛𝑡𝑟𝑖𝑏𝑢𝑖 𝑙𝑎 𝑐𝑒𝑒𝑎 𝑐𝑒 𝑛𝑒 𝑑𝑜𝑟𝑖𝑚 𝑐𝑎 𝑗𝑢𝑑𝑒𝑡𝑢𝑙 𝑛𝑜𝑠𝑡𝑟𝑢 𝑠𝑎̆ 𝑑𝑒𝑣𝑖𝑛𝑎, 𝑢𝑛𝑢𝑙 𝑐𝑢 𝑐𝑎𝑡 𝑚𝑎𝑖 𝑚𝑢𝑙𝑡𝑖 𝑡𝑖𝑛𝑒𝑟𝑖 𝑖𝑛𝑡𝑟𝑒𝑝𝑟𝑖𝑛𝑧𝑎𝑡𝑜𝑟𝑖, 𝑎𝑐𝑡𝑖𝑣𝑖, 𝑖𝑚𝑝𝑙𝑖𝑐𝑎𝑡𝑖 𝑖𝑛 𝑣𝑖𝑎𝑡𝑎 𝑐𝑜𝑚𝑢𝑛𝑖𝑡𝑎𝑡𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑙𝑜𝑟” a transmis președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Finalizarea acestuia se va face prin elaborarea de către fiecare cursant a unui plan de afaceri individual și prin crearea împreună cu alți cursanți a unui proiect de îmbunătăţire a calităţii vieţii comunităţii. Proiectele de îmbunătăţire a calităţii vieţii comunităţii vor fi implementate în măsura în care contextul pandemic o va permite, în echipӑ sau individual. Participanṭii vor primi o diplomӑ la încheierea programului de instruire, în urma prezentӑrii proiectelor.

Instruirea se va desfăşura on-line, în limba română, prin douӑ serii de cursuri a câte 20 de locuri fiecare, desfășurate zilnic, de luni până vineri, cu excepția zilelor de 30 noiembrie și 1 decembrie 2021, astfel: 18 noiembrie-3 decembrie 2021, orele 14.00-17.00 – seria I, 18 noiembrie-3 decembrie 2021, orele 17.00-20.00 – seria a II-a.

Înscrierile se fac pânӑ în data de 12 noiembrie 2021, prin completarea formularului care poate fi descărcat/ completat aici. Informaṭii suplimentare pot fi obţinute la adresa de e-mail americancornercluj@gmail.com.

Cursul se desfășoară cu sprijinul financiar al Ambasadei Statelor Unite ale Americii în România.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

1 × three =