Licitație pentru instalația electrică și de ventilare a Spitalului de Recuperare Cluj

Trimite și altora

Consiliul Județean (CJ) Cluj a publicat în SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) anunțul privind achiziționarea serviciilor de proiectare și execuție a lucrărilor pentru reabilitarea, extinderea și modernizarea instalațiilor electrice, de ventilare și tratare a aerului și de fluide medicale la Spitalul Clinic de Recuperare.

Totodată, se intenționează amenajarea unor sisteme de detectare, semnalizare și alarmare la incendiu, precum și în cazul depășirii concentrației maxime de oxigen în cadrul instituției sanitare aflate în subordinea forului administrativ județean.

În valoare estimată de 10.926.673 de lei, lucrările vor avea loc în cadrul proiectului cu finanțare europeană câștigat de Consiliul Județean și care vizează „Creșterea siguranței pacienților spitalelor din municipiul Cluj-Napoca ce utilizează fluide medicale”.

„?????? ?????????? ?? ????????? ??????????????? ???????? ?? ? ??????????? ??????? ?? ????????? ???????. ?? ????? ?? ???? ??????????? ??????? ?????????? ?? ?????????? ?? ??? ???? ?? ?????????? ?????? ?? ? ????????? ???????????, ?????? ?? ?? ?????????? ?????????? ????? ?? ??????????? ? ???????? ????????” afirmă președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 18 iulie 2022, ora 15:00, criteriul de atribuire fiind cel mai bun raport calitate-preț.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY