Licitație de peste 8 milioane de lei pentru modernizarea Spitalului de Pneumoftiziologie

Trimite și altora

Consiliul Județean (CJ) Cluj a publicat în SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) anunțul privind achiziționarea serviciilor de proiectare și execuție a lucrărilor de modernizare a infrastructurii de fluide medicale, electrice, de ventilare și tratare a aerului la Spitalul de Pneumoftiziologie.

În valoare estimată de 8.231.341 de lei, fără TVA, lucrările ce vizează instituția sanitară aflată în subordinea forului administrativ județean vor avea loc în cadrul proiectului cu finanțare europeană (SMIS 152601) câștigat de Consiliul Județean (CJ) și care urmărește „Creșterea siguranței pacienților Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Leon Daniello din Cluj-Napoca”.

„𝘐𝘯𝘵𝘳𝘦𝘱𝘳𝘪𝘯𝘥𝘦𝘮 𝘵𝘰𝘢𝘵𝘦 𝘥𝘦𝘮𝘦𝘳𝘴𝘶𝘳𝘪𝘭𝘦 𝘯𝘦𝘤𝘦𝘴𝘢𝘳𝘦 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘤𝘢 𝘪𝘯𝘧𝘳𝘢𝘴𝘵𝘳𝘶𝘤𝘵𝘶𝘳𝘢 𝘴𝘱𝘪𝘵𝘢𝘭𝘪𝘤𝘦𝘢𝘴𝘤𝘢 𝘴𝘢 𝘧𝘢𝘤𝘢 𝘧𝘢𝘵𝘢 𝘵𝘶𝘵𝘶𝘳𝘰𝘳 𝘱𝘳𝘰𝘷𝘰𝘤𝘢𝘳𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘴𝘪 𝘦𝘹𝘪𝘨𝘦𝘯𝘵𝘦𝘭𝘰𝘳. 𝘕𝘦 𝘥𝘰𝘳𝘪𝘮 𝘤𝘢 𝘱𝘢𝘤𝘪𝘦𝘯𝘵𝘪𝘪 𝘥𝘪𝘯 𝘴𝘱𝘪𝘵𝘢𝘭𝘦𝘭𝘦 𝘯𝘰𝘢𝘴𝘵𝘳𝘦 𝘴𝘢 𝘣𝘦𝘯𝘦𝘧𝘪𝘤𝘪𝘦𝘻𝘦 𝘥𝘦 𝘤𝘦𝘭𝘦 𝘮𝘢𝘪 𝘣𝘶𝘯𝘦 𝘴𝘦𝘳𝘷𝘪𝘤𝘪𝘪 𝘮𝘦𝘥𝘪𝘤𝘢𝘭𝘦, 𝘪𝘯 𝘤𝘰𝘯𝘥𝘪𝘵𝘪𝘪 𝘥𝘦 𝘮𝘢𝘹𝘪𝘮𝘢 𝘴𝘪𝘨𝘶𝘳𝘢𝘯𝘵𝘢 𝘴𝘪 𝘤𝘰𝘯𝘧𝘰𝘳𝘵” susține președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Principalul scop al investiției este acela de a îmbunătăți calitatea mediului spitalicesc, a infrastructurii unității medicale și a aerului pe care îl respiră persoanele spitalizate și personalul medical și auxiliar, precum și de a asigura acestora un grad sporit de siguranță.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 24 iunie 2022, ora 15:00, criteriul de atribuire fiind „cel mai bun raport calitate-preț”.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

19 + 17 =