Licitație de peste 8 milioane de lei pentru modernizarea Spitalului de Pneumoftiziologie

Trimite și altora

Consiliul Județean (CJ) Cluj a publicat în SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) anunțul privind achiziționarea serviciilor de proiectare și execuție a lucrărilor de modernizare a infrastructurii de fluide medicale, electrice, de ventilare și tratare a aerului la Spitalul de Pneumoftiziologie.

În valoare estimată de 8.231.341 de lei, fără TVA, lucrările ce vizează instituția sanitară aflată în subordinea forului administrativ județean vor avea loc în cadrul proiectului cu finanțare europeană (SMIS 152601) câștigat de Consiliul Județean (CJ) și care urmărește „Creșterea siguranței pacienților Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Leon Daniello din Cluj-Napoca”.

„???????????? ????? ??????????? ???????? ?????? ?? ?????????????? ????????????? ?? ???? ???? ??????? ???????????? ?? ???????????. ?? ????? ?? ????????? ??? ????????? ??????? ?? ??????????? ?? ???? ??? ???? ???????? ????????, ?? ???????? ?? ?????? ????????? ?? ???????” susține președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Principalul scop al investiției este acela de a îmbunătăți calitatea mediului spitalicesc, a infrastructurii unității medicale și a aerului pe care îl respiră persoanele spitalizate și personalul medical și auxiliar, precum și de a asigura acestora un grad sporit de siguranță.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 24 iunie 2022, ora 15:00, criteriul de atribuire fiind „cel mai bun raport calitate-preț”.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY