Lucrări, în regim de urgență, pe drumul din comuna Mica

Trimite și altora

Consiliul Județean (CJ) Cluj a demarat efectiv lucrările de întreținere în regim de primă urgență ce vizează refacerea drumului județean 172F, de la km 12+950 la km 22+570, comuna Mica.

Astfel, în această fază, se execută operațiuni constând în frezarea îmbrăcăminții asfaltice, tratarea burdușirilor prin refacerea fundației din piatră spartă și balast, precum și tăieri de acostamente.

„????? ????????, ?? ????? ?? ????????? ?? ??? ?????????? ?? ??? ??? ????? ???? ???????, ?????? ?̂???? ?? ???????? ???????? ?????? ?? ?????????? ?? ?? ??????? ???? ? ?????????” spune președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Deteriorarea sistemului rutier pe acest sector de drum județean a fost determinată de devierea traficului greu ca urmare a lucrărilor de reabilitare a podului peste râul Someș din municipiul Dej.

În funcție de starea în care se află diferite tronsoane, lucrările presupun frezarea zonelor deteriorate, realizarea stratului de blocaj din piatră brută, refacerea fundației din piatră brută și din balast, plombarea gropilor cu îmbrăcăminți asfaltice, refacerea șanțurilor și rigolelor, desfundarea de podețe, montarea de parapeți metalici, așternerea de covor asfaltic și realizarea de marcaje rutiere.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY