Asfalt pe drumul care străbate comuna Mica

Trimite și altora

Consiliul Județean (CJ) Cluj a demarat, în regim de primă urgență, lucrările de refacere a drumului județean DJ 172F, care asigură legătura cu județul Bistrița-Năsăud, prin comuna Mica.

Este vizată, astfel, asfaltarea unui sector în lungime de aproximativ 10 kilometri, de la km 12+950 la km 22+570.

În prealabil, au fost executate operațiuni de frezare a îmbrăcăminții asfaltice, de tratare a burdușirilor prin refacerea fundației din piatră spartă și balast, precum și tăieri de acostamente.

În funcție de starea în care se află anumite tronsoane, lucrările de asfaltare vor continua cu refacerea șanțurilor și a rigolelor, desfundarea podețelor, montarea de parapeți metalici, precum și realizarea de marcaje rutiere.

„𝘓𝘶𝘤𝘳𝘢𝘳𝘪𝘭𝘦 𝘢𝘶 𝘥𝘦𝘮𝘢𝘳𝘢𝘵 𝘥𝘪𝘯𝘴𝘱𝘳𝘦 𝘫𝘶𝘥𝘦𝘵𝘶𝘭 𝘉𝘪𝘴𝘵𝘳𝘪𝘵𝘢-𝘕𝘢𝘴𝘢𝘶𝘥 𝘪𝘯𝘴𝘱𝘳𝘦 𝘋𝘦𝘫 𝘴𝘪 𝘴𝘦 𝘱𝘳𝘦𝘤𝘰𝘯𝘪𝘻𝘦𝘢𝘻𝘢 𝘤𝘢 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵𝘦𝘢 𝘴𝘢 𝘥𝘶𝘳𝘦𝘻𝘦 𝘱𝘢𝘯𝘢 𝘭𝘢 𝘧𝘪𝘯𝘢𝘭𝘶𝘭 𝘭𝘶𝘯𝘪𝘪 𝘢𝘶𝘨𝘶𝘴𝘵. 𝘈𝘷𝘢𝘯𝘥 𝘪𝘯 𝘷𝘦𝘥𝘦𝘳𝘦 𝘤𝘢 𝘴𝘦𝘤𝘵𝘰𝘳𝘶𝘭 𝘥𝘦 𝘥𝘳𝘶𝘮 𝘷𝘪𝘻𝘢𝘵 𝘳𝘦𝘱𝘳𝘦𝘻𝘪𝘯𝘵𝘢, 𝘪𝘯 𝘧𝘢𝘱𝘵, 𝘴𝘪 𝘰 𝘤𝘦𝘯𝘵𝘶𝘳𝘢 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘮𝘶𝘯𝘪𝘤𝘪𝘱𝘪𝘶𝘭 𝘋𝘦𝘫, 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵𝘢 𝘷𝘢 𝘢𝘷𝘦𝘢 𝘳𝘰𝘭𝘶𝘭 𝘥𝘦 𝘢 𝘥𝘦𝘤𝘰𝘯𝘨𝘦𝘴𝘵𝘪𝘰𝘯𝘢 𝘵𝘳𝘢𝘧𝘪𝘤𝘶𝘭, 𝘱𝘳𝘪𝘯 𝘳𝘦𝘥𝘶𝘤𝘦𝘳𝘦𝘢 𝘢𝘮𝘣𝘶𝘵𝘦𝘪𝘢𝘫𝘦𝘭𝘰𝘳 𝘭𝘢 𝘵𝘳𝘢𝘷𝘦𝘳𝘴𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘱𝘰𝘥𝘶𝘭𝘶𝘪 𝘱𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘚𝘰𝘮𝘦𝘴”a precizat președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Valoarea lucrărilor de refacere a infrastructurii rutiere aferente DJ 172F este de 6.386.000 lei, banii fiind asigurați din fonduri guvernamentale pentru situații de urgență.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

2 × three =