Se modernizează rețeaua de apă din Iara

Trimite și altora

Consiliul Județean (CJ) Cluj semnat autorizația de construire pentru extinderea și modernizarea rețelei de distribuție a apei din localitatea clujeană Iara.

„????? ?????????? ?? ????? ???, ?? ???? ?? ????? ? ?????????, ????? ????-??????? ???? ????????? ??????????? ????????? ??????? ??? ?? ????????? ?? ???? ?? ????????????. ?? ???????, ????????? ??????????? ???????? ???? ?? ??????????? ? ???? ???????? ?? ???????? ??????? ??? ?????? ??????? ??????????, ?????? ???????-?? ?? ???? ?? ?????????? ???????”, spune președintele CJ Cluj.

În prezent, localitatea Iara dispune de un sistem de alimentare cu apă funcțional, care nu acoperă însă necesarul pentru toate gospodăriile. Astfel, pentru remedierea situației, Primăria comunei Iara a inițiat un proiect de extindere a conductei de distribuție a apei, dar și de înlocuire a conductelor vechi la care s-au produs mai multe avarii.

Lucrările se vor realiza pe o lungime totală de cca. 3.850 de metri, noile conducte fiind prevăzute cu opt hidranți și 19 cămine de vane și golire.

Valoarea lucrărilor este de 1.123.163 lei, banii fiind asigurați din fonduri locale proprii.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY