Untold transformă Clujul în capitala distracției

Trimite și altora

Clujul se pregătește pentru cel mai mare festival muzical din România. Untold începe azi și se va încheia luni dimineața. Peste 400.000 de spectatori sunt așteptați în zona centrală a Clujului, unde au fost deja ridicate scenele pe care vor urca unii dintre cei mai buni DJ-i din lume.

Tema centrală a ediției din acest an a Untold este Temple de la Luna. DJ-i precum David Guetta au atras turiști din întreaga lume. Unii dintre ei au ajuns deja la Cluj.

Datorită numărului mare de turiști, nu mai există locuri disponibile de cazare în hotelurile și pensiunile din Cluj. Puținele locuri de cazare oferite în casele clujenilor au atins prețuri exorbitante.

Centrul orașului este deja aglomerat, iar mașinile circulă bară în bară. Prețurile bunurilor și serviciilor au crescut pentru perioada festivalului, însă, în ciuda acestor inconveniente, clujenii au o opinie preponderent pozitivă despre festival, spune conferențiarul universitar Ovidiu Moisescu, de la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Ediția din acest an a Untold va fi organizată fără restricții sanitare, spre deosebire de cea de anul trecut, în care organizatorii recomandau purtarea măștilor în incinta festivalului. 

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY