Au fost reluate lucrările de asfaltare pe drumul spre Mărișel

Trimite și altora

Lucrările desfășurate de Consiliul Județean Cluj pentru modernizarea drumului județean DJ 107P Gilău (DN 1) – Someșu Rece – Mărișel – DN 1R, în lungime de 44,26 kilometri, au fost reluate.

În această etapă, constructorii execută lucrări de așternere a celui de-al doilea strat de asfalt, respectiv cel de uzură, pe sectorul de drum situat pe raza comunei Mărișel, în zona monumentului ”Crucea Iancului”.

În ceea ce privește stadiul fizic al lucrărilor, acelea care vizează sistemul rutier au fost realizate în proporție de peste 60%. În cadrul acestora, a fost așternut deja primul strat de asfalt pe o lungime însumată de peste 24 de kilometri, iar cel de-al doilea strat, cel de uzură, pe o lungime totală de peste 14 kilometri.

În ansamblu, lucrările de reabilitare vizează nu mai puțin de 14 poduri, în condițiile în care activitatea pe șantier continuă cu lucrări la zece dintre acestea, iar un pod a fost deja finalizat.

De asemenea, au fost deja montate 645 de podețe, reprezentând un stadiu fizic de 75,4%, iar lucrările de consolidări au fost realizate în proporție de 95,71%.

În valoare de 96.454.503,72 lei, fără TVA, investiția este finanțată atât de la bugetul județului cât și din fonduri europene.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY