Bolt a aderat la clusterul Transilvania IT

Trimite și altora

Compania cu origini estoniene Bolt este noul membru al clusterului Transilvania IT și singurul din acest domeniu care a intrat în comunitate. Transilvania IT Cluster numără până în prezent 130 de membri companii din domeniul IT, alături de parteneri din sfera ONG-urilor și din administrația publică. Managerul clusterului, Bianca Muntean, este și consul onorific al Estoniei la Cluj.

Bolt a intrat oficial în clusterul Transilvania IT în luna aprilie, la inițiativa reprezentanților companiei, care își doresc o prezență mai activă în Cluj-Napoca.

„Ne bucurăm să primim în comunitatea Transilvania IT un membru precum Bolt, care va ajuta la consolidarea și dezvoltarea clusterului și care marchează o nouă etapă în evoluția acestuia. Ne dorim să oferim companiilor membre servicii de calitate în cadrul ecosistemului nostru, care, iată, devine tot mai puternic și mai eficient”, a transmis Bianca Muntean.

„Transilvania IT  este o comunitate ale cărei valori se aliniază cu ale noastre, de aceea suntem bucuroși să devenim parte a clusterului, să colaborăm cu membrii săi și să ne punem la dispoziție resursele și cunoștințele. Clujul este un centru economic important pentru noi, iar misiunea Bolt este de a face transportul urban mai convenabil şi mai accesibil, prin redefinirea orașelor în jurul oamenilor, nu al mașinilor personale”, spune Daniel Simion, Country Manager Bolt Business România.

Bolt Business este verticala dedicată companiilor în cadrul Bolt. Ea facilitează furnizarea de servicii de transport corporate prin intermediul platformei pentru peste 3000 de clienți companii în România. Compania Bolt e lider național pe serviciile de ride-hailing, iar de la intrarea pe piaţă şi până în prezent  a ajuns la un volum de 2,5 milioane de călători unici. La aceste servicii se adaugă cele de micromobilitate – închirierea trotinetelor electrice în 15 orașe din țară – dar și Bolt Food și Bolt Market.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY