Compania Iridex a adoptat tehnologia Webcon – Cum ne ajută tehnologia să gestionăm gunoiul

Trimite și altora

În contextul economic actual, un număr tot mai mare de companii, din domenii tot mai diverse, caută soluții prin care să crească eficiența proceselor de business și tehnologice, astfel încât să poată economisi resurse importante de timp și de oameni, care acum pot fi angrenați în operațiuni mult mai complexe, ce pot genera valoare adăugată. Pentru o mai bună optimizare și monitorizare a procesului de achiziții, Iridex, unul dintre cei mai mari jucători din România în gestionarea deșeurilor, a implementat o platformă de automatizare a proceselor de business și achiziții. Cu ajutorul platformei Webcon, Iridex a reușit să reducă timpul de procesare a comenzilor cu peste 60% în primul an. 

Iridex Group Salubrizare, fondată în 2008 și unul dintre cei mai mari jucători din România în gestionarea deșeurilor, avea nevoie de un instrument digital de optimizare a fluxurilor de business, achiziții și gestiune, care să permită un management mai eficient al acestor procese și mai facil pentru angajați și furnizori. Compania a ales platforma menționată – un software ce permite companiilor să automatizeze și să gestioneze procesele de business și tehnologice cu ajutorul aplicațiilor custom-made care pot fi livrate rapid, datorită tehnologiei low-code utilizate în cadrul platformei. Soluția digitală flexibilă permite înregistrarea a peste 1.000 de comenzi în fiecare lună.

„Gestionarea activităților de achiziții a prezentat numeroase dificultăți, dar după ce am lucrat cu Encorsa și am folosit platforma, am reușit să transformăm aceste provocări în oportunități. În prezent, beneficiem de acces în timp real la date și documente, tranzacții, comenzi și evaluări ale furnizorilor, toate aceste procese și operațiuni fiind transparente și ușor de urmărit. Adoptarea platformei a redefinit modul în care operăm, permițându-ne o gestionare mai eficientă și organizată a activităților de achizițiie, cu acces la date centralizate și un control optimizat al procesului”, spune Cristian Bratu, directorul departament de achiziții din cadrul firmei de gestiune a gunoaielor.

Planurile viitoare ale Iridex includ unificarea tuturor aplicațiilor pe care compania le utilizează în prezent sub un singur sistem umbrelă.

„În loc să piardă timpul cu activități manuale și repetitive, organizațiile din întreaga lume ar trebui să se concentreze pe utilizarea abilităților echipelor pentru a genera valoare adăugată pe o piață extrem de competitivă. Din acest motiv, tot mai multe companii, din sectoare tot mai diverse, aleg să utilizeze platforme de procesare low-code pentru a simplifica și automatiza sarcinile și fluxurile de lucru zilnice, iar Iridex este un alt exemplu de succes. Cu o mentalitate și o tehnologie adecvate, companiile pot transforma modul în care lucrează și pot crea un avantaj competitiv”, spune Michał Rykiert, director de dezvoltare a afacerii din cadrul companiei care a dezvoltat platforma software.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY