Imobilele clinicilor oncologice Amethyst, achiziționate de BT Property

Trimite și altora

Trei imobile în care își desfășoară activitatea clinicile oncologice Amethyst, printre care un imobil localizat în Florești, Cluj, au fost achiziționate de către Fondul Imobiliar de Investiții Alternative (FIA) BT Property.

Fondul este specializat în investiții imobiliare, proiecte real estate operaționale din zona retail, office, logistic, clădiri care au ca destinație un profil medical, respectiv școli, care asigură condiții premium de desfășurare a activităților specifice și administrează active de 22,3 milioane de euro, prin BT Asset Management SAI SA, companie a Grupului Financiar Banca Transilvania.

Noile achiziții au costat 12 milioane de euro.

”Clinici precum Amethyst Radiotherapy se diferențiază prin calitatea tratamentelor. Având în vedere standardele medicale foarte ridicate oferite, impactul în viața oamenilor, dar și strategia de extindere a companiei, este un parteneriat pe care ne dorim să îl dezvoltăm în viitor”, susține directorul general, BT Asset Management SAI SA,Dan Dascăl.

„Această tranzacție reprezintă un prim pas prin care Amethyst Romania își asigură independența și siguranța financiară pentru a dezvolta în ritm alert următoarele clinici din România. Existența unor lichidități substanțiale ne permite să deschidem următoarele clinici în timp record și sã efectuăm achiziții noi în vederea extinderii amprentei Amethyst în România”, a completat CEO Amethyst România, Ciprian Casian.

FIA Imobiliar BT Property are în portofoliu imobile premium în principalele orașe din România, cu o suprafață închiriabilă de peste 30.000 mp.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY