Consiliul Județean Cluj dă startul perioadei de depunere a cererilor pentru finanțări nerambursabile

Trimite și altora

Consiliul Județean Cluj a publicat pe prima pagină a site-ului propriu, la adresa www.cjcluj.ro, formularele pentru obținerea fondurilor nerambursabile din bugetul forului administrativ județean pentru anul 2024. 

Astfel, organizațiile neguvernamentale și entitățile publice din județ care implementează programe și proiecte din sfera tineretului și activităților socio-educaționale, a sportului, culturii, precum și a cultelor religioase, sunt invitate să pregătească și să depună cererile de finanțare.

Elementul de noutate al sesiunii de finanțare din acest an este dat de faptul că cei interesați pot derula întregul proces de depunere a cererilor și on-line, prin aplicația Ghișeul Unic (https://public.cluj.archi).

Depunerea solicitărilor de către entitățile eligibile se poate face într-un interval de 30 de zile, de miercuri, 14 februarie 2024 și până în ziua de joi, 15 martie a.c., ora 12.00, în aplicația Ghișeul Unic sau la Registratura Consiliului Județean Cluj.

În ceea ce privește sumele alocate pentru susținerea inițiativelor care se încadrează în domeniile anterior menționate, pentru programele și proiectele din sfera tineretului și socio-educaționale a fost alocată suma de 900.000 de lei, pentru susținerea structurilor sportive suma disponibilă este de 1.050.000 de lei, iar pentru programele, proiectele și acțiunile organizate în domeniul cultural s-au alocat 900.000 de lei. De asemenea, unităților de cult aparținând cultelor religioase recunoscute legal în România le-a fost repartizată suma de 3.050.000 de lei.

Documentația necesară finanțării nerambursabile, respectiv formularele tip, documentele care trebuie anexate acestora, precum și regulamentele pe baza cărora se realizează evaluarea și selecția proiectelor, poate fi consultată prin accesarea site-ul oficial al instituției www.cjcluj.ro.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY