Dacian Cioloș: Universitățile de Științe Agricole și Medicină Veterinară ar putea contribui la relansarea învățământului liceal agricol

Fostul premier al României și fost comisar european pentru Agricultură, Dacian Cioloș, a lansat, la Cluj, un apel către universitățile de științe agricole și medicină veterinară din întreaga țară să se implice în refacerea învățământului liceal agricol. El crede că, dacă vor fi conectate bazele didactice ale universităților și liceelor agricole, va crește interesul tinerilor pentru acest domeniu.

Dacian Cioloș a menționat că el însuși a absolvit un liceu agricol. Fostul premier a făcut aceste declarații în cadrul unei conferințe organizate de Facultatea de Horticultură a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj, cu prilejul împlinirii a 40 de ani de la fondarea acestei facultăți. Dacian Cioloș se numără prin absolvenții facultății clujene.

La ceremonie au mai participat foștii premieri Emil Boc și Sorin Câmpeanu, fostul vicepremier Ioan Rus, rectorul universității agronomice clujene, Cornel Cătoi, vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Istvan Vakar și alți reprezentanți ai mediului public și academic din țară și din Europa.

Comments

comments

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

14 − 6 =