Președintele Parlamentului Ungariei speră la îmbunătățirea relațiilor bilaterale româno-maghiare după 11 decembrie

Trimite și altora

kover2Președintele Parlamentului de la Budapesta, Laszlo Kover, și-a exprimat speranța că relațiile dintre autoritățile române și cele maghiare se vor îmbunătăți după alegerile parlamentare din 11 decembrie. De asemenea, înaltul oficial ungur a afirmat că este nevoie de o reprezentare puternică a comunității maghiare în Parlamentul din București, pentru a apăra și extinde drepturile de care se bucură această comunitate. Laszlo Kover a făcut aceste declarații în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul Prezidiului Executiv al UDMR din Cluj.

 

Oficialul ungar se află într-un turneu de trei zile din Transilvania. Laszlo Kover a venit pentru a exprima sprijinul Guvernului din Budapesta și al coaliției de guvernare din țara vecină pentru candidații UDMR la alegerile parlamentare.

 

Claudiu Pădurean

Comments

comments

SHARE
Previous articlePERSPECTIVE: Transilvania va continua să atragă investiții consistente și în 2017
Next articleRomânia impune limite la cumpărarea de teren agricol
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

19 + nineteen =