Uniunea Europeană a prelungit sancțiunile împotriva Rusiei

Trimite și altora

ueLiderii UE reuniți joi seara 15 decembrie la Bruxelles au prelungit cu șase luni sancțiunile împotriva Rusiei, dar rămân neputincioși în fata catastrofei umanitare din Alep, potrivit RFI România.

Europenii au amânat atât de mult momentul în care să ajungă o poziție comuna si fermă privind Rusia sau conflictul sirian, încât se regăsesc acum în rolul de spectatori neputincioși în fața tragediilor umanitare și de securitate.

 

Ei au prelungit sancțiunile economice împotriva Rusiei (decise în 2014 după anexarea Crimeii de către Moscova), dar nu au reușit sa înăsprească aceste sancțiuni, așa cum ar fi dorit estul european.

 

Referitor la implicarea Rusiei în conflictul sirian, liderii europeni condamnă, se îngrijorează si  critică situația din Alep, dar toate acestea sunt vorbe lipsite de orice consecință.

 

Citiți mai mult AICI

Comments

comments

SHARE
Previous articleANAT vrea noi instrumente de garantare a pachetelor turistice
Next articleMaşinile staţionate neregulamentar sau parcate pe trotuar pot fi din nou ridicate
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

17 − four =