ClujToday.ro: Un elicopter de mici dimensiuni s-a prăbuşit la Turda. Din fericire, nu există victime

Trimite și altora

Un elicopter utilitar de mici dimensiuni s-a prăbuşit pe un deal din apropierea oraşului Turda. În aparatul de zbor se aflau două persoane, care au scăpat fără probleme medicale grave, potrivit medicilor de la Serviciul de Ambulanţă din judeţul Cluj, potrivit ClujToday.ro.

 

Elicopterul era utilizat pentru diferite activităţi agricole, iar pilotul său a reuşit să îl aducă în mod controlat foarte aproape de pământ atunci când a constatat că există anumite probleme, de aceea în urma impactului nu au existat decât avarii materiale. La faţa locului au fost trimise o autospecială pentru stingerea unui eventual incendiu, o maşină de descarcerare, o maşină SMURD şi un echipaj al Ambulanţei Cluj.

Personalul medical a evaluat la faţa locului cele două persoane care se aflau în elicopter. Ele nu necesită internare în spital, după cum reiese din primele investigaţii, însă vor trebui să se prezinte la investigaţii medicale mai aprofundate în regim ambulatoriu.

Comments

comments

SHARE
Previous articleFilmul Dacii Liberi va fi lansat la TIFF
Next articleClujenii migrează spre comunitățile periurbane. Valul de investiții imobiliare se îndreaptă spre Jucu și Feleacu
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

three × 4 =