ARIES Transilvania lansează proiectul Transilvania Digitală Inovativă

Trimite și altora

ARIES Transilvania lansează proiectul Transilvania Digitală Inovativă – Model de Excelență prin Formare. Finanțarea va asigura accesul a peste 500 de manageri și executivi din domeniul IT&C și al industriilor creative la cursuri de management strategic și al resurselor umane.

Beneficiarii cursurilor de formare profesională vor fi din cadrul a minim 60 de firme de IT&C și din industriile creative – 425 manageri și 100 de specialiști în resurse umane. Proiectul va fi implementat în întreaga regiune Nord-Vest, pentru un an de zile, pe perioada mai 2018-mai 2019. Bugetul total al proiectului este 1,6 milioane lei. Grantul repezintă 100% din valoarea proiectului.

Comments

comments

SHARE
Previous articleClujToday.ro: Silicon Forest, locul potrivit pentru start-up-urile clujene
Next articleAdrian Rus de la Komoder, românul care livrează fotolii de masaj la Polul Nord
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

1 × 1 =