KAASY.AI, soluția pentru investitorii în criptomonede

Trimite și altora

O investiție modernă va reduce riscurile investitorilor de pe piața criptomonedelor și prin folosirea unor tehnologii inovatoare, va duce la creșterea profiturilor.

Blockchainul și inteligența artificială sunt două trenduri tehnologice care, deși sunt inovatoare, au potențialul să devină revoluționare atunci când sunt în simbioză.

Mii de sisteme computerizate sunt utilizate pentru minarea criptomonedelor. Dar, multe dintre resursele disponibile pe acele sisteme rămân neutilizate. Specialiștii au căutat soluția. Aceasta este KAASY.AI, o platformă care vă ajută să utilizați mai bine calculatorul. Practic, KAASY.AI creează un blockchain de cunoștințe disponibil public. Utilizatorii lui pot executa sarcini asincrone, dar și sincrone folosind terminalul ales.

KAASY.AI va crește productivitatea oricărei persoane care utilizează rețeaua. Profiturile din minat vor fi mai mari, iar recompensele vor fi câștigate de cei care au adăugat abilitatea în blockchain. Însă, siguranța este cea care face diferența între un blockchain și blockchain-u KaaS. Blockchain-ul KaaS le oferă investitorilor în criptomonede posibilitatea de a nu își pierde investiția în cazul unei erori de tranzacționare, iar transferul va fi efectuat doar după confirmarea adresei înainte de trimiterea fondurilor. Sistemul este complex și este finanțat în cadrul ICO.  Perioada de invesțitie a tokenului în ICO a început din 1 iulie 2018 și este estimată a se finaliza în 20 septembrie 2018.. dar, dacă hard cap-ul este atins, perioada de investiție se va opri în acel moment. În cadrul proiectului, singura criptomonedă în care utilizatorii vor plăti pentru timpul de procesare, pentru îndeplinirea anumitor sarcini prin intermediul unei infrastructuri decentralizate este Tokenul KAAS.

Proiectul inovativ este creat de o echipă de specialiști, recunoscuți internațional. Sabin Simionescu  este directorul executiv al KAASY. El este un programator experimentat, antreprenor, miner de criptomonede, profesor și web-developer. Sabin Simionescu este co-fondator al KAASY.AI. Acesta a dezvoltat portofele și soluții de plată, API-uri și algoritmi de tranzacționare și a dezvoltat produse online și optimizarea afacerilor.

KAASY.AI își propune să unifice o comunitate de specialiști în inteligență artificială. Scopul final al proiectului este dezvoltarea infrastructurii-software și hardware- în care fiecare din rândul celor implicați poate beneficia de un asistent personal AI, adaptat activităților sale, cu cunoștințe private salvate privat, dar cu abilități inter-compatibile care pot fi replicate de la un AI la altul.

Pentru mai multe informații despre acest proiect, puteți vizita website-ul (https://www.kaasy.ai/)  și să citiți WhitePaper-ul (https://www.kaasy.ai/#whitepaper ) lor.

Comments

comments

SHARE
Previous articleVara aduce o încetinire a creșterii prețurilor proprietăților imobiliare
Next articleZeci de mii de turiști au vizitat Cheile Turzii
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

five × one =