Cea mai scumpă rochie de mireasă poate fi văzută la Cluj

Trimite și altora

Cea mai scumpă rochie de mireasă din România va putea fi admirată și, de ce nu, cumpărată la Cluj. Rochia a fost concepută de designeri români și confecționată, de asemenea, în România. O întreagă echipă de designeri și croitori a lucrat vreme de șase luni pentru a crea această rochie. Rochia va fi expusă în cadrul târgului Love and Marriage, care va avea loc la Cluj.

Cea mai scumpă rochie din România costă 100.000 de lei. Ea nu include doar țesături, ci și elemente care o transformă într-o adevărată bijuterie, spune unul dintre partenerii târgului, Cătălin Adămuță, prezent în platoul ViaCluj.tv.

Rochia include dantelă creată special pentru acest produs unic de către designerii români, dar și pietre prețioase și cristale. Cei care vor merge la târgul organizat la Cluj vor avea ocazia să vadă și alte creații, inclusiv o copie a tiarei purtate de ducesa Meghan la nunta cu principele Harry al Marii Britanii, spune Cătălin Adămuță.

Tâgul Love and Marriage va avea loc în perioada 18 – 20 ianuarie.

 

 

 

Comments

comments

SHARE
Previous articleAnaliștii BT estimează performanțe mai slabe pentru economia românească în 2019
Next articleUleiurile transilvănene cu stele care l-au încântat pe Prințul Charles
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

3 × 2 =