În ce grup politic vor activa europarlamentarii alianței USR-PLUS

Trimite și altora

Europarlamentarii care vor fi aleși pe lista Alianței 2020 USR-PLUS vor participa la construirea unui nou grup politic în Parlamentul European, a anunțat președintele USR, Dan Barna. El a declarat, la Cluj, că din acest grup politic va face parte și unele partide care fac parte în prezent din grupul ALDE din Parlamentul European.

Liderii alianței USR-PLUS au declarat că noul grup politic va conta în negocierile pentru desemnarea unui nou președinte al Comisiei Europene. Președintele PLUS, Dacian Cioloș, este de părere că noul președinte va trebui să aibă susținerea a cel puțin trei grupuri politice din viitorul parlament.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCum se va petrece beatificarea celor șapte episcopi greco-catolici români
Next articleAlimente inovatoare, create la USAMV Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

fourteen + 13 =