Școala informală de IT creează mai mult decât specialiști în tehnologia informației: creează comunități

Trimite și altora

”Există o linie de cod care unește generații”. În acest lucru cred cu tărie fondatorii Școlii informale de IT, una dintre cele mai de succes inițiative clujene care se ocupă cu formarea de IT-iști pregătiți pentru cerințele actuale ale pieței muncii.

Peste 100 de absolvenți, cursanți, mentori și angajatori au participat la Cluj Community Day, un eveniment al Școlii informale de IT.

Community Day este un eveniment care aduce față în față ultimele generații de absolvenți cu cei care tocmai au început cursurile școlii.

Cei care au terminat cursurile au avut posibilitatea de a relata experiența prin care au trecut: de la absolvire, până la interviurile de angajare și integrarea în piața muncii din IT, provocările profesionale de zi cu zi, planurile de învățare și dezvoltare profesională și personală din viitor.

Noii cursanți au vorbit despre planurile lor de reconversie. Până acum, au absolvit Școala informală de IT aproximativ 3500 de absolvenți.

Școala informală de IT oferă în momentul de față 25 de cursuri, structurate în programe de inițiere, pregătire și specializare în IT, și susținute de mentori practicieni pe baza unor curricule actualizate în permanență:.NET Development, ABAP Development, Android Developer Fundamentals, BI & Database Development, Business Analysis, C# & .NET Development, C++ de la A la Z++, C++ Development, Database Administration, Database Development, Excel Advanced, Excel Basics, Intro in IT, IT4KIDS, IT4TEENS, Java Development, Leadership in IT, Marketing & Communication in IT, PHP Web Development, Python Development, RPA Development, Software Testing, Test Automation, UX Design, Web Development (JavaScript).

 

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY