Încep lucrările de descărcare arheologică pentru autostrada TransFeleacu

Trimite și altora

Primăria Cluj-Napoca demarează lucrările tehnice pentru întocmirea studiilor arheologice intruzive în cadrul proiectului “Întocmire Studiu de Fezabilitate, PUZ și DTAC pentru proiectul Drum Transregio Feleac TR35”, Etapa I – Centura Metropolitana și Etapa II – Drumuri de legătură, conform Autorizației pentru Diagnostic Arheologic Nr. 326/17.07.2019 eliberată de Ministerul Culturii și Identității Naționale.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă dezvoltarea unui drum nou de mare capacitate – centura metropolitană – și modernizarea drumurilor de legătură, iar scopul proiectului este îmbunătățirea infrastructurii rutiere.

Echipele tehnice se vor deplasa în zonele studiate pentru a efectua lucrările necesare acestei faze: delimitare situri arheologice, sondaje arheologice, măsurători.

Activitățile menționate mai sus vor fi realizate în perioada august-octombrie 2019.

Comments

comments

SHARE
Previous articleDouă muzee din Cluj, incluse în Ghidul Michelin
Next articleÎn ce domenii Clujul continuă să atragă investiții
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

12 + eighteen =