Băile Toroc din Dej își așteaptă turiștii

Trimite și altora

Unul dintre cele mai frumoase parcuri balneare din Transilvania este reprezentat de Băile Toroc din Dej. Aceste băi pun în valoare potențialul curativ al apelor sărate din nordul județului Cluj. Primăria Dej recomandă tuturor turiștilor care aleg această destinație să respecte măsurile sanitare și pe cele de distanțare socială.

Băile Toroc din Dej au fost construite în jurul lacurilor cu ape sărate, cu efect benefic asupra sănătății. Primăria Dej a amenajat și piscine cu apă dulce, zone de distracție pentru copii, precum și zone de relaxare. Turiștii sunt încântați de condițiile oferite.

Cei care vin la tratament afirmă că apele sărate au un efect benefic asupra celor care suferă de afecțiuni precum reumatismul ori boli ale sistemului excretor.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCare sunt motoarele ce pot reporni creșterea economiei
Next articleCheile Turzii, o destinație turistică superbă
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

2 × four =