Încep lucrările la rețeaua de apă în localitățile Copru și Cătina

Trimite și altora

Compania de Apă Someș SA, societate aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, a încheiat contractul pentru realizarea proiectului „Alimentare cu apă în localitatea Copru și extindere rețea de apă în localitatea Cătina, comuna Cătina, județul Cluj”.

„????????? ????? ????????????? ?? ?????????????? ?? ??? ?????? ????? ???? ???????? ?? ??????????? ?? ??? ???????? ?? ??? ??? ???? ????????. ?????? ???????? ?? ????? ?? ??????????? ??????? ???????? ?? ?????? ?? ????????? ?????? ???????????? ??? ????” susține președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Cu o valoare de 3.999.614 lei, investiția prevede realizarea unei conducte de aducțiune în lungime de 2.866 m, unei rețele de distribuție în lungime de 16.962 m, unui rezervor de înmagazinare a apei, unei stații de pompare și a unui grup hidrofor.

Lucrările sunt finanțate din Fondul de Întreținere, Înlocuire, Dezvoltare (IID) constituit de Compania de Apă Someș și Consiliul Județean Cluj în vederea derulării acelor proiecte edilitare locale care nu au fost cuprinse până în acest moment în programele majore de investiții atrase de la Uniunea Europeană. Acestea au o durată de execuție de maxim 24 de luni de la data începerii, respectiv luna octombrie a anului curent.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY