Racordare de 100% a comunei Pălatca la rețeaua de apă potabilă

Trimite și altora

A fost semnat, de către Consiliul Județean (CJ), certificatul de urbanism necesar derulării proiectului de extindere a rețelei de alimentare cu apă potabilă în satele Mureșenii de Câmpie, Băgaciu și Pălatca din comuna Pălatca.

În prezent, localitățile componente ale comunei Pălatca beneficiază de un sistem centralizat de alimentare cu apă, însă, datorită edificării de noi construcții, dar și pentru racordarea unor case aflate în zone mai izolate, autoritatea locală a inițiat un proiect edilitar de extindere a rețelei.

Astfel, este vizată prelungirea conductelor de apă existente pe raza localităților Mureșenii de Câmpie și Băgaciu, dar și în zona „Poderei” din satul Pălatca, astfel încât toate gospodăriile de aici să fie racordate la rețeaua publică de apă.

„??????? ???? ?????????? ?? ??????? ?? ??? ???? ?? ??????????? ?????? ???? ??????? ?????????? ??????? ????????????? ????????? ?? ??????? ??????? ?? ??? ????????. ??? ????? ?????, ???????? ?????????? ???????? ?? ???????????? ?????? ??? ?????? ??????? ?? ????? ???? ???????? ?? ?????????? ???? ?????????? ?? ????????? ????????? ?????? ???????????? ?? ????“ susține președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

După finalizarea investiției, noua rețea edilitară, în lungime totală de cca. 8.100 de metri, va fi preluată de către Compania de Apă „Someș”, operator regional care va asigura distribuția apei potabile în regim continuu.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY