Racordare de 100% a comunei Pălatca la rețeaua de apă potabilă

Trimite și altora

A fost semnat, de către Consiliul Județean (CJ), certificatul de urbanism necesar derulării proiectului de extindere a rețelei de alimentare cu apă potabilă în satele Mureșenii de Câmpie, Băgaciu și Pălatca din comuna Pălatca.

În prezent, localitățile componente ale comunei Pălatca beneficiază de un sistem centralizat de alimentare cu apă, însă, datorită edificării de noi construcții, dar și pentru racordarea unor case aflate în zone mai izolate, autoritatea locală a inițiat un proiect edilitar de extindere a rețelei.

Astfel, este vizată prelungirea conductelor de apă existente pe raza localităților Mureșenii de Câmpie și Băgaciu, dar și în zona „Poderei” din satul Pălatca, astfel încât toate gospodăriile de aici să fie racordate la rețeaua publică de apă.

„𝘈𝘤𝘦𝘢𝘴𝘵𝘢 𝘯𝘰𝘶𝘢 𝘪𝘯𝘷𝘦𝘴𝘵𝘪𝘵𝘪𝘦 𝘯𝘦 𝘢𝘱𝘳𝘰𝘱𝘪𝘦 𝘴𝘪 𝘮𝘢𝘪 𝘮𝘶𝘭𝘵 𝘥𝘦 𝘥𝘦𝘻𝘪𝘥𝘦𝘳𝘢𝘵𝘶𝘭 𝘯𝘰𝘴𝘵𝘳𝘶 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘷𝘪𝘻𝘦𝘢𝘻𝘢 𝘳𝘢𝘤𝘰𝘳𝘥𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘵𝘶𝘵𝘶𝘳𝘰𝘳 𝘭𝘰𝘤𝘢𝘭𝘪𝘵𝘢𝘵𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘫𝘶𝘥𝘦𝘵𝘶𝘭𝘶𝘪 𝘭𝘢 𝘳𝘦𝘵𝘦𝘢𝘶𝘢 𝘱𝘶𝘣𝘭𝘪𝘤𝘢 𝘥𝘦 𝘢𝘱𝘢 𝘱𝘰𝘵𝘢𝘣𝘪𝘭𝘢. 𝘋𝘪𝘯 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵 𝘮𝘰𝘵𝘪𝘷, 𝘴𝘶𝘴𝘵𝘪𝘯𝘦𝘮 𝘪𝘯𝘪𝘵𝘪𝘢𝘵𝘪𝘷𝘢 𝘥𝘦𝘮𝘢𝘳𝘢𝘵𝘢 𝘥𝘦 𝘢𝘶𝘵𝘰𝘳𝘪𝘵𝘢𝘵𝘪𝘭𝘦 𝘭𝘰𝘤𝘢𝘭𝘦 𝘥𝘪𝘯 𝘤𝘰𝘮𝘶𝘯𝘢 𝘗𝘢𝘭𝘢𝘵𝘤𝘢 𝘴𝘪 𝘰𝘳𝘪𝘤𝘦 𝘢𝘭𝘵𝘦 𝘱𝘳𝘰𝘪𝘦𝘤𝘵𝘦 𝘥𝘦 𝘪𝘯𝘷𝘦𝘴𝘵𝘪𝘵𝘪𝘪 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘤𝘰𝘯𝘵𝘳𝘪𝘣𝘶𝘪𝘦 𝘭𝘢 𝘤𝘳𝘦𝘴𝘵𝘦𝘳𝘦𝘢 𝘤𝘢𝘭𝘪𝘵𝘢𝘵𝘪𝘪 𝘷𝘪𝘦𝘵𝘪𝘪 𝘭𝘰𝘤𝘶𝘪𝘵𝘰𝘳𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘥𝘦 𝘢𝘪𝘤𝘪“ susține președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

După finalizarea investiției, noua rețea edilitară, în lungime totală de cca. 8.100 de metri, va fi preluată de către Compania de Apă „Someș”, operator regional care va asigura distribuția apei potabile în regim continuu.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

4 × five =