Se optimizează rețeaua de canalizare din Sucutard

Trimite și altora

Consiliul Județean (CJ) Cluj va îmbunătăți funcționarea rețelei de canalizare menajeră existentă între localitățile clujene Țaga și Sucutard.

Astfel, președintele instituției, Alin Tișe, a semnat autorizația de construire în vederea amplasării, pe conducta de refulare, a trei noi stații de pompare a apei uzate.

„?????? ? ???????????? ?????????? ??????? ?? ?? ????????? ??? ????????, ?? ??????? ?? ????????, ?? ???? ?? 500 ?? ??? ?? ???, ??????? ??????? ??????? ?? ?????????????? ????????? ?? ??? ?????? ???????????? ??????? ?????? ?????????”, a precizat Tișe.

În prezent, între cele două localități clujene există o conductă de canalizare, însă datorită unor aspecte de ordin tehnic, apa uzată menajeră colectată de pe teritoriul satului Sucutard ajunge cu mare dificultate în stația de epurare a apei din Țaga.

Pentru rezolvarea acestei situații, experții Companiei de Apă „Someș” au propus amenajarea a trei stații de pompare, investiție finanțată de Consiliul Județean Cluj din Fondul IID, constituit în vederea finanțării acelor obiective de apă care nu au fost incluse în programele majore de investiții atrase de la Uniunea Europeană.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY