Campionatul European de Gimnastică Artistică umple hotelurile clujene de turiști

Trimite și altora

univers tClujul se pregătește de un nou val de turiști, care vor fi atrași de Campionatele Europene de Gimnastică Artistică. Cele mai multe dintre hotelurile de trei, patru și cinci stele sunt deja rezervate de către cei care doresc să vadă competiția continentală, de sportivi, de jurnaliști sau de membrii staff-urilor grupurilor de sportivi.

Clujul se pregătește să redevină o capitală continentală a sportului în perioada Campionatului European de Gimnastică Artistică. Acest eveniment, împreună cu Eurobasketul, care va începe la sfârșitul lunii august, au fost intens promovate la târgurile internaționale de turism, ceea ce a dus la atragerea unui mare număr de amatori ai sporturilor, spune directorul hotelului Univers T, Valentin Lungu.

De asemenea, mulți dintre turiști au fost atrași de promovarea făcută de marile personalități ale sportului mondial. Zilele trecute, chiar președintele Comitetului Olimpic Internațional, Thomas Bach, i-a invitat pe spectatori la evenimentul de la Cluj prin intermediul unui videoclip promovat pe rețelele de socializare de cea mai mare gimnastă româncă din istorie, Nadia Comăneci, care a devenit ambasador al campionatului european de profil de la Cluj.

Campionatul European de Gimnastică Artistică va avea loc la Cluj în perioada 19 – 23 aprilie. Competiția va strânge 295 de sportivi din 37 de țări și va fi găzduită de Sala Polivalentă. Aproape toate biletele au fost deja vândute.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY