Premieră națională și europeană la Cluj: cel mai nou produs al Ford Performance

Trimite și altora

Cea mai performantă mașină fabricată până acum în serie în România este prezentată, în premieră națională și europeană, la Total Transilvania Rally 2020 Powered by Ford Performance.

Noul Puma ST, fabricat la Craiova, este cel mai nou produs  al Ford Performance. Cu 200 de cai putere, o greutate de sub 1400 de kilograme și un șasiu sport, noul model se adresează celor care caută performanța.

https://youtu.be/LGRDms5k2ak

Acesta este primul automobil care reunește celebra dinamică de condus a gamei Ford Performance pe segmentul SUV-urilor compacte. Prevăzut cu tehnologii sportive sofisticate, acesta oferă experiența de condus specifică modelelor Ford Performance, experiență celebră în toată Europa, păstrând totodată confortul și nivelul de ergonomie oferite de SUV-ul Puma.

Puma ST este echipat cu un motor EcoBoost1 de 200 CP și 1,5 litri, și accelerează de la 0 la 100 km/h în 6,7 secunde. Șasiul optimizat și personalizat include o bară de torsiune, o bară stabilizatoare și configurarea amortizoarelor. Răspunsurile la direcție sunt cu 25% mai rapide și frânele cu 17% mai receptive decât cele de pe modelul Puma standard. Anvelopele Michelin Pilot Sport 4S dezvoltate special pentru a oferi control si stabilitate sporite la niveluri înalte de performanță, contribuie, de asemenea, la livrarea celei mai sportive experiențe de conducere disponibile pe un SUV Ford.

Noul SUV sportive de la Ford Performance poate fi admirat în zona de START/SOSIRE a Total Transilvania Rally 2020 Powered by Ford Performance, pe esplanada dintre Cluj Arena și BT Arena.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY